Covasnamedia.ro anunță că Primăria Orașului Întorsura Buzăului și-a manifestat intenția de a achiziționa 1.800 de tablete pentru elevi, dar și table interactive și laptop-uri pentru profesori.

Dispozitive ar urma să primească toți elevii care studiază la școlile de pe raza localității Întorsura Buzăului, indiferent de domiciliul acestora. Totuși, acest lucru se va întâmpla, în cel mai bun caz, în anul școlar 2021-2022, transmit reprezentanții Primăriei.

Avem în acest sens discuții cu o firmă de consultanță, care a mai scris astfel de proiecte, pentru a demara un proiect cu finanțare guvernamentală în cadrul căruia dorim achiziționarea de aproximativ 1800 tablete (cu internet activ 2 ani), table interactive și laptop-uri pentru profesori. Acest proiect presupune un buget aproximativ de 500.000 de euro, bani pe care primăria nu îi are, iar în această situație trebuie să așteptăm aprobarea proiectului, apoi putem să achiziționăm cele dorite în proiect. Datorită procedurilor birocratice necesare unui astfel de proiect estimăm ca în anul școlar 2021-2022 să ajungă către toți elevi (sic), profesorii și școlile din oraș aceste dispozitive”, este anunțul Primăriei.

Ce a declarat viceprimarul din Întorsura Buzăului, CITIȚI AICI.

 

Articolul precedentOra 18:00 – Culisele statului paralel. Dezvăluire bombă despre intervenția lui Victor Ponta în dosarul Lukoil
Articolul următorCozmin Gușă, consilier full-time la Gold FM: „De astăzi, sunt (și) angajatul fiului meu!”