Cupa Sprint

ACS Ciprian organizează sâmbătă, 6 octombrie, la Piscina din Sfântu Gheorghe a VIII-a ediție a concursului de înot Cupa Sprint.

La această ediție Cupa Sprint s-au înscris 140 de sportivi, cu vârste cuprinse între 5-14 ani fete și 6-16 ani băieți, provenind de la 9 cluburi, respectiv: A.S. „4 SEASONS” Miercurea Ciuc, ATENA SPORT CLUB Constanța, C.S. HYPERION Braşov, C.S. SWIM TO PERFECTION Miercurea Ciuc, CSM Braşov, CSM „VSK CSIKSZEREDA” Miercurea Ciuc, L.P.S. Bacău, TEAM NOVA Braşov și A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe.

Probele acestui eveniment, care va avea loc în Pisina din Sfântu Gheorghe, sunt: 50m liber, 50m bras, 50m spate, 50m fluture și 100m mixt.

Concursul este o competiție cu o vechime considerabilă, debutul având loc în anul 2011, iar de atunci până în prezent s-au desfășurat șapte astfel de evenimente, în care câștigatorii au fost premiați cu medalii și Cupa Sprint.

În acest an, participanții vor fi premiaţi de campionul european Dragoş Coman şi de Răzvan Florea, medaliat olimpic la JO Atena 2004.

La fel ca şi la celelalte ediţii, câştigătorii vor fi premiaţi cu medalii, iar la masculin şi feminin, categoria Open pe baza celui mai bun punctaj FINA se va acorda Cupa Sprint.

 

Articolul precedentCovasna: 28 din cei 214 preşedinţi de secţii de votare s-au retras
Articolul următorGrevă japoneză la Confederația Sindicală „Cartel Alfa”