Un șofer în vârstă de 48 de ani, angajat al unei firme din Întorsura Buzăului, a fost amendat cu 10.000 lei după ce, în urma unui control pentru depistarea neregulilor în domeniul silvic, polițiștii covăsneni au constatat că acesta descărca material lemnos la o altă adresă decât cea trecută în documentația aferentă transportului.

Potrivit IPJ Covasna, oamenii legii au confiscat întreaga cantitate de material lemnos, în valoare totală de 8.441,28 lei.

„În perioada 14 – 15.03.2020, polițiștii covăsneni au organizat și executat o acțiune pe raza județului Covasna, pentru depistarea și sancționarea faptelor de natură contravențională și penală prevăzute de legislația în vigoare privind domaniul silvic. În urma activităților desfășurate, la data de 14.03.2020, în jurul orei 10.00, polițiștii au identificat un bărbat de 48 ani, șoferul unui operator economic din orașul Întorsura Buzăului, în timp ce descărca material lemnos. Fiindu-i solicitate documentele de transport, bărbatul a prezentat documentația aferentă transportului materialului lemnos, în conținutul căreia era consemnată o altă adresă”, se arată într-un comunicat al IPJ Covasna.                          

Potrivit sursei citate, în timpul acțiunii, polițiștii au constatat și două abateri de la legislația în vigoare privind circulaţia pe drumurile publice, aplicând două sancțiuni contravenționale.

Articolul precedentMinistrul Muncii, ANUNȚ pentru pensionari. Ce se întâmplă cu tratamentul în stațiunile balneare
Articolul următorFOTO. Primărie din județul Covasna, amendată pentru gunoaiele aruncate la voia întâmplării