Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe pregătește 5 zile pline cu evenimente inedite pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Programe folclorice, recitaluri de poezie, lansări de carte, spectacole de teatru și multe altele îi așteaptă pe toți cei care vor lua parte la evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate de Teatrul Andrei Mureșanu  în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

Printre surprize se numără și o expoziție de fotografie, realizată în parteneriat cu Centrul Ecleziastic de Documentare „Mitropolit Nicolae Colan”, în cadrul căreia vor fi prezentate zone din județul Covasna, de acum 100 de ani și din prezent. Vernisajul expoziției „Arc peste timp 1918-2018. Comunități românești din județul Covasna” va avea loc pe 1 decembrie, de la ora 15:00.

De asemenea, de la ora 21:00, în Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe vor fi lansate 100 de lampioane. Proiectul este realizat de Teatrul Andrei Mureșanu, în parteneriat cu Asociația Cultural Creștină „Justinian Teculescu”, și va închide seria evenimentelor din data de 1 Decembrie.

Programul complet din perioada 30 noiembrie – 4 decembrie:

Articolul precedentCamera de Comerț și Industrie Covasna caută „Cel mai bun tânăr întrepreinzător”
Articolul următorZiua Mondială a Săracilor – donare de alimente în Sfântu Gheorghe